X
تبلیغات
رایتل

آخرین پست سال 93

سه‌شنبه 26 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 11:25 ق.ظ
این مطلب توسط نویسنده آن رمزگذاری شده است.
برای مشاهده آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.
رمز عبور:

شیرینی آلمانی

پنج‌شنبه 21 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 02:20 ب.ظ
مواد لازم برای شیرینی آلمانی 10800000

روغن جامد ( روغن قنادی ) 200 گرم  ، پودر قند 100 گرم ، تخم مرغ 1 عدد ، وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ، شیر خشک ( نیدو باشه بهتره ) 10 گرم ، آرد 330 تا 350 گرم ، شکلات ذوب شده ( همون شکلات تخته ی پارمیدا ) 250 گرم ، مارمالاد به دلخواه ( من خودم سیب و زردآلو استفاده میکنم خوشمزه تره )

طرز تهیه شیرین آلمانی 10800000

روغن جامد و پودر قند را با همزن میزنیم تا تغییر رنگ دهد و سبک شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه و مخلوط میکنیم در آخر شیر خشک و آرد را افزوده و خمیر را جمع میکنیم و داخل پلاستیک قرار میدهیم و 4 تا 5 ساعت در یخچال میگذاریم چون قبل از استراحت خمیر چسبناکه باید حتما خمیر رو استراحت بدیم 10800000

بعد از استراحت تکه های کوچکی از خمیر را پهن میکنیم و قالب میزنیم ( با هر قالبی که دوست داشتین ) در سینی میچینیم و در دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه میپزیم .

++ اول با 330 گرم آرد شروع میکنیم اگر بعد از استراحت خمیر چسبناک بود آرد را روی سطح میپاشیم و به خورد خمیر میدهیم .

++ این خمیر را میتوانیم 3 روز در یخچال نگهداری کنیم .

++ سعی کنید از این شیر خشک های کیلویی نخرید چون یکم شور مزه هستن .

امیدوارم این شیرینی رو درست کنید و خوشتون بیاد


http://up.kpnu-csc.ir/uploads/kpnucsc142615559339241.jpg

شیرینی فلوگر

پنج‌شنبه 21 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 02:15 ب.ظ
مواد لازم برای شیرینی فلوگر 10800000

آرد 150 گرم ، زرده ی تخم مرغ 1 عدد ، بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری ، وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ، روغن قنادی 100 گرم ، پودر قند 50 گرم ، ژله ی مغزی به میزان لازم

( هر رنگی که دوست داشتین )

طرز تهیه شیرینی فلور 10800000

روزغن و پودر قند را با همزن زده تا سفید شود بعد زرده ی تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه میکنیم ، خمیر را در سطح آرد پاشی شده پهن میکنیم و با قالب گل پنج پر قالب زده و در قالب تارت کوچک گذاشته و کمی گود میکنیم ، در فر با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم ، وقتی که شیرینی آماده شد میگذاریم تا خنک شود بعد ژله مغزی بن ماری شده را داخل شیرینی ریخته و پر میکنیم ...

امیدوارم که راحت درست کنید و خوشتون بیاد


http://up.kpnu-csc.ir/uploads/kpnucsc142608113386911.jpg


http://up.kpnu-csc.ir/uploads/kpnucsc142608115535831.jpg

روزهای پر از شیرینی

دوشنبه 18 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 11:18 ب.ظ
این مطلب توسط نویسنده آن رمزگذاری شده است.
برای مشاهده آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.
رمز عبور:

گل دختر و مامانی فعالش

دوشنبه 11 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 12:35 ب.ظ
این مطلب توسط نویسنده آن رمزگذاری شده است.
برای مشاهده آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.
رمز عبور:

یه شب بارونی در طرقبه

شنبه 2 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 02:42 ب.ظ
این مطلب توسط نویسنده آن رمزگذاری شده است.
برای مشاهده آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.
رمز عبور:

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک